Bunicii Comunitatii – Primaria Comunei Pestisani

VOLUNTARIAT BUNICII COMUNITĂȚII PEȘTIȘANI

12 februarie 2021 Actiuni
VOLUNTARIAT BUNICII COMUNITĂȚII PEȘTIȘANI

Valoarea activității de voluntariat, dar și a voluntarului este incontestabilă în societatea românească de astăzi și este doar o problemă de timp ca aceasta să fie prețuită cu adevărat. A fi voluntar înseamnă să dai dovadă de compasiune, de răbdare și înțelegere, de grijă nemăsurată și de dragoste pentru cei pe care îi sprijinim. A fi voluntar înseamnă să fii uman și să ai valoare pentru că aceste calități sunt de neprețuit.

Din cadrul voluntarilor înregistrați pe proiectul Bunicii Comunității Peștișani s-a constituit azi Comitetul Seniorilor din persoanele varstnice inregistrate in centrul de zi. Acest comitet va coordona activitatea voluntarilor în sensul implementării actiunilor “Intalneste Oameni Noi!” și “Cosul cu Visuri” – The Bucket List. Ce înseamnă concret aceste acțiuni?

Intalneste Oameni Noi!” este acțiunea prin care voluntarii vor promova, vor face cunoscute locuitorilor comunei Peștișani, activitățile desfășurate în cadrul centrului de zi “Clubul Seniorilor”.

Promovarea activităților este adresată persoanelor neînregistrate pe proiect cu scopul de a asigura continuitatea activității centrului de zi și după finalizarea proiectului Bunicii Comunității.

Centrul de zi “Clubul Seniorilor” va reprezenta locul de întâlnire și socializare a locuitorilor comunei Peștișani. Actiunea “Cosul cu Visuri” – The Bucket List este menita sa sprijine persoanele varstnice care nu au posibilitati sa isi implineasca cel mai important vis, o dorinta de o viata si pe care nu au reusit sa o realizeze, din diferite motive.

Comitetul seniorilor va urmări identificarea unor persoane care se încadrează aici și le va comunica echipei de implementare a proiectului Bunicii Comunității Peștișani.

Sari la conținut