Bunicii Comunitatii – Primaria Comunei Pestisani

Decembrie-o lună plină de emoție la Bunicii Comunității Peștișani

23 decembrie 2020 Actiuni
Decembrie-o lună plină de emoție la Bunicii Comunității Peștișani

Emoții creative. Bunicii din comuna Peștișani au realizat în luna decembrie, la atelierele de creație din cadrul centrului de zi, decorațiuni handmade pentru împodobirea bradului de Crăciun, dar au și tricotat diverse obiecte textile (fulare, botoșei, ciorapi de lână). De asemenea, pentru a arăta generației tinere frumusețea felicitărilor pictate și scrise manual au fost realizate și mai multe felicitări cu tema sărbătorile de iarnă.

Activitățile au fost coordonate de animatorul socio-educativ Adriana Lidia Vasile. Frumusețea podoabelor vorbește din fotografiile făcute. Vă lăsăm să le admirați și să le luați exemplu pentru propriile dumneavoastră ateliere de creație cu nepoții. Toate materialele folosite sunt la îndemână-crengi și scoarță de copac, nuci, materiale textile, acuarelă etc. O parte din decorațiuni au ajuns în brăduții împodobiți de vârstnicii voluntari din proiect în bisericile din comuna Peștișani, iar o parte vor ajunge la persoane aflate în diferite situații de vulnerabilitate din satele comunei. Prin voluntarii din proiectul Bunicii Comunității toate obiectele realizate în luna decembrie vor fi donate persoanelor aflate în diferite situații de vulnerabilitate din comună. ”Fă o faptă bună-Fi voluntar pentru o cauza nobila!” este o acțiune demarată prin acest proiect și prin care dorim să vă încurajăm pe fiecare dintre dumneavoastră, atunci când aveți posibilitatea, să faceți un gest mic de omenie pentru o persoană care se află într-o situație mai puțin fericită.

Prin acţiunile noastre, ale tuturor locuitorilor comunei Peștișani, dorim să aducem valoare sociatatii în care trăim şi să ajutăm semenii noştri aflaţi în dificultate.

Întotdeauna cel care face o faptă bună(în cazul de faţă, o donaţie) va simţi în suflet o stare de mulţumire, bucurie, pace interioară, lucruri ce nu vor putea fi niciodată cumpărate cu bani, fiind o răsplată a Bunului Dumnezeu pentru fapta bună.

Echipa BUNICII COMUNITĂȚII vă urează sărbători fericite și un an nou plin de bucurii!

Sari la conținut