Bunicii Comunitatii – Primaria Comunei Pestisani

Mărțișoare handmade realizate de vârstnicii din Peștișani, în cadrul proiectului Bunicii Comunității

24 februarie 2021 Actiuni

Pe pacursul lunii februarie vârstnicii din comuna Peștișani, beneficiari ai proiectului Bunicii Comunității, au învățat să realizeze în cadrul atelierelor de creație mai multe tipuri de mărțișoare de tip handmade. Sute de mărțișoare au fost confecționate și expuse miercuri la inaugurarea Târgului de Mărțișor desfășurat în cadrul Centrul de zi ”Clubul Seniorilor” de la Căminul Brădiceni. Multe dintre persoanele vârstnice prezente la atelierele de creație și-au luat de lucru și acasă.

In perioada următoare târgul va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 9-14, până pe 8 martie inclusiv. Târgul este organizat de Bunicii Comunității în parteneriat cu Asociația ,,Fiii Satului Frâncești din Gorj” și este un târg caritabil.

Prețul este unul simbolic și va reprezenta o donație. În schimbul donației fiecare persoană va primi mărțișoare. Suma strânsă în urma acestei acțiuni va fi folosită pentru sprijinirea unui caz social deosebit sub egida ,,Îndeplinește un vis”, caz ce va fi identificat de Comitetul Seniorilor compus din voluntarii înregistrați în proiectul ,,Bunicii Comunității Peștișani”.Toate fondurile strânse din donații se vor oferi Centrului de Bătrâni ,, Bunicii Comunității Peștișani ”.

Echipa Bunicii Comunității Peștișani

Sari la conținut