Bunicii Comunitatii – Primaria Comunei Pestisani

Bunicii din Peștișani v-au pregătit surprize frumoase pentru luna cadourilor

25 noiembrie 2021 Actiuni
Bunicii din Pestisani v-au pregatit surprize frumoase pentru luna cadourilor

Zile întregi bunicii din comuna Peștișani au ”meșterit” de zor pentru ca în luna decembrie să vă ofere cele mai frumoase decorațiuni de iarnă.

În cadrul atelierelor de creație și de pictură au fost realizate diverse elemente ce au intrat apoi în componența decorațiunilor de iarnă pe care o să le vedeți într-o mică măsură în fotografiile de aici.

Fie că au realizat globuri din sfoară, fie că au decorat cizmulițe din fetru sau au decupat cartoane pentru îngerași beneficiarii noștri au pus suflet în tot ceea ce au făcut.

Din îngerași de carton bunicii noștri au realizat ghirlande, ceea ce puteți face fiecare acasă cu copiii sau nepoții folosind îngerașii pe care îi mai avem disponibili.

Din baloane pe care au lipit sfoară au realizat globuri care au fost folosite la diverse decoruri.

Alți beneficiari au pictat felii din lemn care au devenit suport pentru alte decorațiuni de masă, sau au lipit pe ele crenguțe de brad, conuri sau globulețe, în final ieșind la iveală minunate aranjamente pentru masa de Crăciun.

Mâini dibace au înșirat beteală, sfoară sau alte materiale pe cercuri din carton, în final reușind să creeze diverse coronițe pentru ușa de la intrare.O parte dintre bunicuțe au lucrat diverse obiecte vestimentare pentru sezonul rece- șosete, botoșei, fulare etc care pot constitui un cadou de folos pentru cineva drag.

Azi dorim să vă prezentăm o parte din produsele realizate, expoziția noastră fiind oficial deschisă de săptămâna viitoare, atunci când toate decorațiunile vor putea ajunge în posesia dumneavoastră în schimbul unei donații făcute pentru Bunicii Comunității Peștișani.

Târgul de decorațiuni va fi deschis începând cu data de 2 decembrie pentru persoanele vaccinate.

Veți putea face rezervări de decorațiuni și folosind pagina noastră de Facebook, începând cu aceiași dată.

Târgul este realizat în parteneriat cu Asociația Fii Satului Frâncești din Gorj și are ca scop sprijinirea acelor beneficiari aflați într-o situație mai deosebită, beneficiari identificați de Comitetul Voluntarilor din cadrul proiectului Bunicii Comunității Peștișani.

Sari la conținut