Bunicii Comunitatii – Primaria Comunei Pestisani

Bunicii Comunității Peștișani vă invită la Târgul Caritabil de Mărțișor

24 februarie 2022 Anunțuri

Pe pacursul ultimelor săptămâni, bunicii din comuna Peștișani, beneficiari ai pro-iectului Bunicii Comunității, au realizat în cadrul atelierelor de creație mai multe tipuri de mărțișoare de tip handmade.

Sute de mărțișoare au fost confecționate și sunt expuse în cadrul Centrul de zi ”Clubul Seniorilor” de la Căminul Brădiceni.

Multe dintre persoanele vârstnice prezente la atelierele de creație și-au luat de lu-cru și acasă. În cadrul proiectului Bunicii Comunității Peștișani sunt înscriși 189 de beneficiari. Cei mai mulți au confecţionat mărţişoare din materiale ecologice -boabe de porumb, semințe, boabe de cafea etc, care au fost puse în vânzare în cadrul unei expoziții cu vânzare inaugurată în această săptămână.In perioada următoare târgul caritabil va fi deschis zilnic, de luni până vineri, între orele 9-15, până pe 8 martie inclusiv.

Târgul este organizat de Bunicii Co-munității în parteneriat cu Asociația ,,Fiii Satului Frâncești din Gorj” și este un târg caritabil.Prețul este unul simbolic și va reprezenta o donație. În schimbul donației fiecare persoană va primi mărțișoare. Suma strânsă în urma acestei acțiuni va fi folosită pentru sprijinirea unui caz social deosebit sub egida ,,Coșul cu visuri”, caz ce va fi identificat de Comitetul Seniorilor compus din voluntarii înregistrați în proiectul ,,Bunicii Comunității Peștișani”.

24.02.2022 Proiect Bunicii Comunității-comuna Peștișani

Sari la conținut